Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Douche verbouwen in Antwerpen? Of badkamer renovatie?

Voor een aantrekkelijke badkamer aanbieding in Antwerpen bent u bij Nesto Holland Tegelwerken helemaal op de juiste plek. Wij leveren een breed assortiment kwaliteitstegels welke perfect in uw nieuwe douche passen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een deskundig advies. Daarnaast kunnen wij de tegels snel en vakkundig aanbrengen in de nieuwe badkamer van uw woning in Antwerpen.

Goede aanbiedingen

Sanitair AntwerpenAls u op zoek bent naar een goede badkamer aanbieding in Antwerpen dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Bij ons hebben klanten één aanspreekpunt waar zij prima terecht kunnen voor een advies op maat. Daarnaast bieden wij hen een breed assortiment sanitair, complete badkamers en een snelle levering. Daarnaast kunnen wij uw badkamer verbouwen.

Echte vakmensen

Wanneer u ons inschakelt voor een badkamer renovatie, heeft u slechts één contactpersoon. Hier kunt u terecht voor een deskundig advies op maat. Als gerenommeerd bedrijf werken wij alleen met echte vakmensen. Zij hebben een ruime ervaring in het vak en kunnen alle werkzaamheden op het gebied van een badkamer renovatie uitvoeren. Zij kunnen uw badkamer installeren in vijf dagen. Dit betekent dus dat u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe sanitair en dus niet lang in de rommel zit.

De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen

Bij Nesto bieden wij u de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. U kunt bij ons dan ook uitstekend terecht voor een moderne, goedkope badkamer van hoge kwaliteit. Dit geldt trouwens ook voor (voor)bewerkingsmaterialen voor het egaliseren, verlijmen, voegen en kitten van wanden en vloeren. Verder verzorgen wij ook wand- en vloerrenovaties, stucwerk en vervangen wij kitwerk. Kortom, wij zijn dan ook van alle markten thuis. Ook kunnen wij uw badkamer installeren in vijf dagen. Dit betekent dus dat u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe sanitair en dus niet lang in de rommel zit.

Douche verbouwen in Antwerpen? Bel of mail ons vandaag nog!

Wilt u uw badkamer verbouwen in Antwerpen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Nesto is bereikbaar via (+31) 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Of kom eens langs in onze winkel. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

U vindt ons aan de Vang 7 in Halsteren. Als servicegericht bedrijf vinden wij het belangrijk om kwaliteit te bieden, zowel op het gebied van materiaal als onze werkzaamheden. Om deze reden krijgt u bij ons dan ook vijf jaar garantie als wij u materiaal leveren of een verbouwing uitvoeren. Bij onze winkel vlakbij Antwerpen vindt u altijd een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair en badkamer inrichting.

Offerte aanvraag