Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Nesto Sanitair is de badkamerspecialist in de regio Breda. U kunt bij ons terecht voor de levering, installatie en renovatie van badkamers. Nesto Sanitair in Halsteren is al jaren actief in deze branche en heeft zich ontwikkeld tot echte badkamerspecialist. Wij zijn DEKRA gecertificeerd en staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen zowel de levering als de volledige installatie verzorgen. 

Veel mogelijkheden bij de badkamerspecialist in de regio Breda
U heeft veel mogelijkheden bij Nesto Sanitair, de badkamerspecialist in de regio Breda. Nesto Sanitair heeft vele producten van diverse toonaangevende merken. Als uw merk niet in de lijst staat, is dat geen enkel probleem. U hoeft het enkel aan te geven en wij bestellen het gewenste product. Bovendien bieden wij een uitstekende service met een uitstekende garantie, scherpe prijzen en een all-in concept. Wij stellen per klant één aanspreekpunt aan, zodat u bij Nesto Sanitair, de badkamerspecialist in de regio Breda, altijd bij dezelfde persoon terecht kunt voor een persoonlijke dienstverlening.

Showroom
U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Halsteren (niet ver van Breda). Wilt u meer weten over uw mogelijkheden die de badkamerspecialist in de omgeving van Breda en Bergen op Zoom u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0164 630242 of stuur een e-mail naar info@nestosanitair.nl. U kunt ook een offerte aanvragen op onze website.

  • Binnen 5 dagen een badkamer
  • Wij werken met kwaliteitsmerken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Aantrekkelijke prijzen!


Bekijk snel onze Acties

Nieuwe (tegel)vloer nodig?

Kijk snel op nestohollandtegelwerken.nl