Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

De badkamerspecialist in de regio Roosendaal is Nesto Sanitair in Halsteren. Nesto Sanitair heeft vele jaren ervaring op het gebied van badkamerrenovatie en het plaatsen van nieuwe badkamers. Wij hebben een klantgerichte service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bovendien staan bij ons uw wensen centraal en hanteren wij korte communicatiekanalen. Zo kunnen we u een persoonlijke service verlenen. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt.

De badkamerspecialist in de regio Roosendaal denkt met u mee
Nesto Sanitair is de badkamerspecialist in de buurt van Roosendaal die met u meedenkt. Op deze manier kunnen wij u de beste service en de beste oplossing bieden. Bij Nesto Sanitair heeft u vele mogelijkheden. U kunt ons inschakelen voor de levering en installatie van nieuwe badkamer, maar u kunt ons ook inzetten voor de verbouwing of renovatie van uw badkamer. Onze medewerkers kunnen alle werkzaamheden snel uitvoeren, zodat u snel weer kunt genieten van uw badkamer.

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de badkamerspecialist in de regio Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0164 630242 of stuur een e-mail naar info@nestosanitair.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom in onze showroom! U kunt ook meteen een offerte aanvragen.


  • Binnen 5 dagen een badkamer
  • Wij werken met kwaliteitsmerken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Aantrekkelijke prijzen!


Bekijk snel onze Acties

Nieuwe (tegel)vloer nodig?

Kijk snel op nestohollandtegelwerken.nl