Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

De badkamerspecialist in de buurt van Steenbergen is Nesto Sanitair uit Halsteren. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en een optimale service. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben gedegen kennis van materialen en gebruikte technieken. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons de goede hulp krijgt, vandaar dat u één aanspreekpunt binnen ons bedrijf krijgt, zodat u niet telkens met andere personen spreekt.

Gedegen advies van de badkamerspecialist uit Halsteren (nabij Steenbergen)
De medewerkers van Nesto Sanitair, de badkamerspecialist uit Halsteren (nabij Steenbergen), kunnen u ook uitstekend van gedegen advies voorzien. Of u ons nu wilt inschakelen voor een badkamerverbouwing, -renovatie, -levering of –installatie, staat de badkamerspecialist bij Steenbergen graag voor u klaar. U vindt in ons assortiment vele producten waarmee u uw ideale badkamer kunt samenstellen. Daarnaast hebben wij twee badkamers in de aanbieding.

Vele mogelijkheden
Bij de badkamerspecialist in de regio van Steenbergen heeft u vele mogelijkheden. Wij kunnen alles regelen als het aankomt op de verbouwing van uw badkamer of de levering en installatie van een compleet nieuwe badkamer. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Bel ons dan op 0164 630242 of stuur een e-mail naar info@nestosanitair.nl voor meer informatie. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in Halsteren (nabij Steenbergen) of vraag meteen een offerte aan.


  • Binnen 5 dagen een badkamer
  • Wij werken met kwaliteitsmerken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Aantrekkelijke prijzen!


Bekijk snel onze Acties

Nieuwe (tegel)vloer nodig?

Kijk snel op nestohollandtegelwerken.nl