Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Als u een professioneel en deskundig bedrijf zoekt voor de installatie van een inloopdouche dan komt u naar Nesto Sanitair in Halsteren (regio Roosendaal). Wij hebben vele jaren ervaring in deze branche en hebben deskundige medewerkers in dienst, die u uitstekend van deskundig advies kunnen voorzien. Bij Nesto Sanitair hebt u te maken met één aanspreekpunt. Op deze manier kunnen wij u een complete service aanbieden.

Een inloopdouche leveren en installeren wij ook in Roosendaal
Als u een inloopdouche wilt laten leveren en installeren in Roosendaal, staan wij graag voor u klaar. Het werkgebied van Nesto Sanitair reikt van Noord-Brabant en Zeeland tot aan België. Of u nu een inloopdouche wilt laten plaatsen in Bergen op Zoom, Breda of Roosendaal, bij Nesto Sanitair bent u verzekerd van een snelle service en hoogwaardige kwaliteit. Bij ons heeft u de keuze uit vele producten, waarmee u uw badkamer zelf kunt samenstellen.

Kom naar onze showroom
Bent u geïnteresseerd in een inloopdouche van Nesto Sanitair en wilt u dat wij deze komen plaatsen in de buurt van Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0164 630242 of stuur een e-mail naarinfo@nestosanitair.nl. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in Halsteren! U kunt ook meteen een offerte aanvragen.


  • Binnen 5 dagen een badkamer
  • Wij werken met kwaliteitsmerken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Aantrekkelijke prijzen!


Bekijk snel onze Acties

Nieuwe (tegel)vloer nodig?

Kijk snel op nestohollandtegelwerken.nl