Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind een nieuwe badkamer nabij Bergen op Zoom

Op zoek naar een nieuwe badkamer vlak bij Bergen op Zoom? Ga dan eens naar Nesto. Al jarenlang zijn wij dé badkamerspecialist van Nederland en Belgie. In onze winkel in de buurt van Bergen op Zoom vindt u altijd wel een aantrekkelijke badkamer aanbieding. U kunt uitstekend bij ons terecht voor een complete badkamer inrichting. Daarnaast voeren wij ook uw badkamer renovatie uit. Onze vakmannen zorgen namelijk niet alleen voor de levering, maar kunnen ook uw badkamer installeren. Dit doen zij snel en vakkundig.

Echte kwaliteitsproducten

Nesto nabij Bergen op Zoom is een officieel dealer van diverse kwaliteitsproducten. Wij bieden u dan ook de service en garantie die u van een echte vakspecialist mag verwachten. Wanneer u bij ons een goedkope badkamer aanschaft dan heeft u recht op garantie. Deze garantie geldt zowel voor het product als de montage. Als u hier meer over wilt weten dan geeft ons verkoopteam u graag meer uitleg over onze service en garantiebepalingen.

Snel genieten van uw nieuwe douche

Sanitair Bergen op ZoomAls u ons vlakbij Bergen op Zoom bezoekt, omdat u een nieuwe badkamer wilt aanschaffen dan vindt u hier altijd wel een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair. Wij bieden namelijk badkamers aan tegen dezelfde prijzen als dumpbedrijven en bouwmarkten. Het grote verschil is echter dan wij ook uw badkamer verbouwen en de nieuwe installeren. Wij hanteren hiervoor een all-in prijs. Dit is inclusief sloopwerkzaamheden, tegelwerk, tegels, sanitair, installatie, lijmen en kitten. Onze vakmannen installeren uw nieuwe sanitair binnen vijf werkdagen. Dit betekent dus dat u niet lang in de rommel zit en al snel kunt genieten van uw nieuwe douche.

Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek ons nabij Bergen op Zoom!

Bent u benieuwd naar het aanbod in onze winkel in de buurt van Bergen op Zoom? Kom dan vandaag nog langs en laat u verrassen. Wij zijn vijf dagen in de week geopend. Van dinsdag tot en met donderdag zijn wij open van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag is dit van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wij zijn gevestigd aan de Vang 7 in Halsteren. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. U kunt ons bereiken via 0164 630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Bij Nesto in de buurt van Bergen op Zoom kiest u altijd voor een eerlijke prijs en een optimale service.

Offerte aanvraag