Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Op zoek naar een goedkope badkamer in Brasschaat?

Op zoek naar een mooie, goedkope badkamer in Brasschaat? Dan bent u bij Nesto op de juiste plek. Wij zijn dé badkamerspecialist in de regio Brasschaat. U kunt uitstekend bij ons terecht voor een badkamer renovatie, installatie en levering. Wij zijn al jarenlang actief in deze branche en wij hebben ons ontwikkeld tot een echte badkamerspecialist.

Een advies op maat

Wij zijn DEKRA gecertificeerd en staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer dan kunt u onder meer bij ons terecht voor:

Wanneer u ons inschakelt voor een badkamer renovatie dan heeft u slechts één contactpersoon. Deze persoon is uw persoonlijke aanspreekpunt. U kunt bij hem of haar prima terecht voor een advies op maat. Als professioneel bedrijf werken wij enkel met ervaren vakmensen die hun werk met heel veel plezier uitoefenen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij snel en deskundig uw badkamer verbouwen. Zo kunnen zij al binnen vijf dagen uw badkamer installeren.

Fijne aanbiedingen voor iedereen

Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke badkamer aanbieding dan vindt u deze al snel in onze winkel in Brasschaat. Wij bieden u een totaalpakket dat binnen uw budget past. Met onze complete levering en installatie kunnen wij u een compleet pakket bieden.

Aantrekkelijke aanbieding sanitair

Sanitair BrasschaatAls professioneel bedrijf hechten wij veel waarde aan het leveren van een goede service. Wij bieden u dan ook altijd de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Bij ons vindt u dan ook altijd wel een aantrekkelijke aanbieding van een hoogwaardige kwaliteit. Dit geldt trouwens niet alleen voor onze badkamers, maar ook voor onze (voor)bewerkingsmaterialen voor het egaliseren, voegen, kitten en lijmen van vloeren en wanden. Daarnaast verzorgen wij ook stucwerk, wand- en vloerrenovaties en vervangen wij kitwerk. Wij bieden u dus tal van diensten.

Wilt u Nesto in Brasschaat inschakelen? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Brasschaat? Kom dan eens een keer langs in onze winkel nabij Brasschaat. Van dinsdag tot en met donderdag zijn wij geopend van 09.00 tot 18.00, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bereiken door te bellen naar (+31) 0164-630242 of stuur een mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl.

Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden. Als u Nesto inschakelt voor een badkamerinstallatie in Brasschaat dan zorgen wij ervoor dat deze binnen vijf werkdagen is uitgevoerd.

Offerte aanvraag