Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind een goede badkamer dichtbij Etten-Leur

Voor een goede badkamer aanbieding in Etten-Leur bent u bij Nesto helemaal op de juiste plek. Wij zijn dé badkamerspecialist in de regio Etten-Leur. In onze winkel nabij Etten-Leur treft u altijd wel een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u uitstekend bij ons terecht voor een complete badkamer inrichting. Laat u verrassen en breng snel eens een bezoekje aan onze winkel.

Binnen vijf dagen uw droombadkamer

Sanitair Etten-LeurAls u een nieuwe badkamer wilt aanschaffen dan bieden wij u een complete badkamer tegen een lage prijs. Wij hanteren dezelfde prijzen als bouwmarkten en dumpzaken. Het grote verschil is echter dat wij ook nog uw badkamer verbouwen. Onze vakmannen zorgen namelijk niet alleen voor de levering, maar kunnen ook uw badkamer installeren. Dit doen zij erg snel en deskundig. Zij zorgen ervoor dat ze binnen vijf werkdagen uw droombadkamer creëren.

Een officieel dealer

Wij zijn een officieel dealer van echte kwaliteitsproducten. Daarnaast bieden wij u de service en garantie die u gewend bent van een echte vakspecialist. Als u ons inzet voor een badkamer renovatie dan heeft u altijd recht op garantie. Deze garantie geldt zowel voor het product als de montage. Als u hier meer informatie over wilt dan geeft ons verkoopteam u graag een uitgebreide uitleg over onze service en garantiebepalingen.

Een all-in prijs

Wanneer u onze winkel in de buurt van Etten-Leur bezoekt en hier een badkamer aanschaft dan bieden wij u een all-in prijs. Deze prijs is inclusief:

  • tegelwerk
  • tegels
  • sloopwerkzaamheden
  • lijmen
  • kitten
  • sanitair
  • installatie

Dankzij deze all-in prijs is het voor ieder budget mogelijk om een nieuwe badkamer aan te schaffen.

Benieuwd naar ons aanbod in Etten-Leur? Kom dan langs!

Benieuwd naar ons aanbod vlakbij Etten-Leur? Kom dan vandaag nog langs en bekijk ons assortiment. U vindt on aan de Vang 7 in Halsteren. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak met ons maken. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Om deze reden kiest u bij Nesto nabij Etten-Leur altijd voor een optimale service en een eerlijke prijs.

Offerte aanvraag