Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Op zoek naar een nieuwe badkamer nabij Goes?

Op zoek naar een nieuwe badkamer in de buurt van Goes? Kom dan eens langs bij Nesto. Bij ons bent u helemaal op de juiste plek voor een compleet nieuwe badkamer inrichting. Wij zijn dé badkamerspecialist van Goes en omstreken. In onze winkel treft u een uitgebreid aanbod. Laat u verrassen en kom snel eens langs in onze winkel nabij Goes.

Tal van producten

Sanitair GoesAls u op zoek bent naar een aantrekkelijke badkamer aanbieding dan bent u bij ons helemaal op de juiste plek. In onze winkel vindt u namelijk een ruim aanbod van kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken tegen een betaalbare prijs. Wat betreft onze producten kunt u bij ons onder meer terecht voor een:

  • (inloop)douche
  • enkele wastafel
  • dubbele wastafel
  • diverse soorten kranen
  • (hang)toilet

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de producten die wij verkopen. In onze showroom treft u een uitgebreid overzicht.

Een snelle badkamer renovatie

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope badkamer van kwaliteit dan vindt u deze al snel in onze winkel nabij Goes. Wij bieden namelijk een complete badkamer aan tegen een lage prijs. Wij hanteren dezelfde prijzen als dumpwinkels en bouwmarkten. Het enige grote verschil is echter dat wij ook nog eens uw badkamer installeren. Dit is dus inclusief sloopwerkzaamheden, tegelwerk, sanitair, tegels, lijmen, kitten en de installatie. Onze vakmannen doen dit snel en deskundig voor u. Zij kunnen binnen vijf werkdagen uw badkamer verbouwen en ervoor zorgen dat deze helemaal klaar is. Dit betekent dus dat u niet lang in de rommel zit en al snel gebruik kunt maken van uw nieuwe sanitair.

Op zoek naar nieuw sanitair in Goes? Kom snel langs bij Nesto!

Op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair in Goes? Kom dan snel eens langs bij Nesto nabij Goes. Onze winkel is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Als u meer wilt weten, kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. In onze winkel vindt u uitsluitend kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken. U krijgt altijd een garantie van vijf jaar op uw aankoop. Bij onze winkel vlakbij Goes kiest u dus voor een eerlijke prijs tegen een optimale service.

Offerte aanvraag