Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind een nieuwe badkamer in Halsteren

Bij Nesto in Halsteren bent u aan het juiste adres voor een nieuwe badkamer. Wij staan namelijk al jarenlang bekend als dé badkamerspecialist. In onze winkel in buurt van Halsteren vindt u alles op het gebied van badkamer inrichting. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een deskundig advies op maat.

Producten van een topkwaliteit

Sanitair HalsterenNesto in Halsteren is een professionele dealer van echte kwaliteitsproducten. Wij bieden niet alleen producten van een topkwaliteit, maar ook nog eens de service en garantie die u van een echte vakspecialist mag verwachten. Als u bij ons langskomt voor een badkamer renovatie dan geven wij u hierbij een lange garantie van vijf jaar. Deze garantie geldt niet alleen op de producten die u heeft aangeschaft, maar ook op de montage. Wanneer u hier meer over wilt weten dan geeft een medewerker uit ons verkoopteam u graag een uitgebreide uitleg hierover.

Aantrekkelijke aanbieding sanitair

In onze winkel in Halsteren vindt u altijd wel een aantrekkelijke badkamer aanbieding. Bij ons kunt u een complete douche aanschaffen tegen een lage prijs. Om deze reden hanteren wij dan ook dezelfde lage prijzen als bouwmarkten en dumpbedrijven. Echter, wij kunnen ook uw badkamer verbouwen. Wij zorgen dus niet alleen voor de levering, maar wij kunnen ook uw badkamer installeren. Dit doen onze vakmannen snel en deskundig voor u. Binnen maximaal vijf werkdagen creëren zij uw droombadkamer.

Levering, installatie en montage in een keer

Als u nieuw sanitair bij onze aanschaft, dan bieden wij u hiervoor een all-in prijs. Deze prijs is inclusief de installatie van het sanitair. U kunt hierbij onder meer denken aan:

  • tegelwerk
  • sloopwerkzaamheden
  • lijmen
  • kitten
  • het plaatsen van het sanitair
  • het installeren van het sanitair

Benieuwd naar ons aanbod in Halsteren? Bezoek ons vandaag nog!

Wilt u onze winkel bezoeken in Halsteren, omdat u op zoek bent naar een goedkope badkamer? Kom dan snel eens bij ons langs! U vindt ons aan de Vang 7 in Halsteren. Onze winkel is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak met ons te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0164-630242 of stuur een mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl. Aangezien wij een klantgericht bedrijf zijn bieden wij u altijd een optimale service tegen een eerlijke prijs. Bij Nesto in Halsteren vindt u dan ook enkel producten die voor ieder budget betaalbaar zijn.

Offerte aanvraag