Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind een nieuwe badkamer in Hoogerheide

Voor een nieuwe badkamer bent u bij Nesto, vlakbij Hoogerheide helemaal aan het juiste adres. In onze winkel treft u een uitgebreid assortiment voor een complete badkamer inrichting. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in de regio Hoogerheide en staan al jarenlang bekend als dé badkamerspecialist. Benieuwd naar ons aanbod? Kom dan snel eens langs in onze winkel en laat u verrassen door ons ruime assortiment van topproducten.

Kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen

Sanitair HoogerheideVoor een aantrekkelijke badkamer aanbieding kunt u altijd bij ons terecht. In onze winkel treft u namelijk een uitgebreid aanbod van kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken tegen een betaalbare prijs. Het hele jaar door hanteren wij de scherpste prijzen. Ons assortiment bestaat dan ook uit een ruime collectie waarin u altijd wel een aanbieding voor sanitair vindt. Dit sanitair is ook nog eens van een topkwaliteit. Daarnaast profiteert u bij ons ook nog eens van een goede service. Wat betreft onze producten voor badkamer inrichting, treft u bij ons onder meer:

  • (inloop) douches
  • dubbele wastafels
  • enkele wastafels
  • (hang)toiletten
  • diverse soorten kranen

Dit zijn een aantal voorbeelden van de producten die u bij Nesto nabij Hoogerheide vindt. In onze showroom treft u natuurlijk een uitgebreid overzicht.

Complete badkamer renovatie binnen vijf dagen

Nesto nabij Hoogerheide hanteert dezelfde prijzen als dumpzaken en bouwmarkten doen. Daarnaast komen wij ook uw badkamer installeren. Dit is dus inclusief tegelwerk, sloopwerkzaamheden, het plaatsen van sanitair, het aanbrengen van tegels, lijmen, kitten en de installatie. Wij werken met echte vakmannen die snel en vakkundige uw badkamer verbouwen. Doorgaans doen ze dit maximaal binnen vijf werkdagen. U zit dus niet lang in de rommel en kunt al snel genieten van uw nieuwe sanitair.

Benieuwd naar ons aanbod in Hoogerheide? Kom snel bij langs!

Wilt u een goedkope badkamer van kwaliteit aanschaffen bij Nesto vlakbij Hoogerheide? Kom dan vandaag nog bij ons langs om ons assortiment te bekijken. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Tevens is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dit kunt u doen door te bellen naar 0164-630242 of stuur een mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl. Wij werken met een all-in prijs. Deze prijs is inclusief de levering en installatie van het sanitair. Wat betreft de prijs doen wij geen concessies. U weet van tevoren dus precies welk bedrag u van ons mag verwachten. Bij Nesto in de buurt van Hoogerheide zijn wij dan ook eerlijk en transparant.

Offerte aanvraag