Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind een goede badkamer aanbieding in Kalmthout

Bij Nesto in Kalmthout bent u op de juiste plek voor een badkamer aanbieding. Wij zijn namelijk dé badkamerspecialist in de omgeving van Kalmthout. U kunt bij ons dan ook uitstekend terecht voor een complete badkamer inrichting. Verder zorgen wij dan ook voor de levering, installatie en renovatie van uw badkamer.

Eén persoonlijk aanspreekpunt

sanitair KalmhoutNesto bij Kalmthout is een DEKRA gecertificeerd bedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wanneer u dus op zoek bent naar een nieuwe badkamer dan kunt u prima bij ons terecht. In onze winkel krijgt u een contactpersoon toegewezen. Deze persoon is uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij of zij voorziet u van een deskundig advies op maat. U kunt altijd bij deze contactpersoon terecht voor vragen of meer informatie.

Badkamer renovatie binnen vijf dagen

Heeft u uw keuze gemaakt een wilt u dat wij uw nieuwe badkamer installeren? Dan is dat mogelijk. Als professioneel bedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten een goede service te bieden. Om deze reden bieden wij u dan ook een all-in prijs aan. Hierbij verzorgen wij alles, vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Uw nieuwe sanitair wordt dan vakkundig door onze vakmensen geïnstalleerd binnen een werkweek. Daarnaast bieden wij u ook nog eens een garantie van vijf jaar.

Aanbieding sanitair; voor ieder budget

Als u op zoek bent naar een goedkope badkamer dan bent u bij ons helemaal op de juiste plek. Wij bieden namelijk badkamers aan tegen dezelfde lage prijzen die dumpbedrijven en bouwmarkten hanteren. Het enige verschil is dat wij all-in prijzen hanteren. Deze lage prijs is inclusief:

  • sloopwerkzaamheden
  • tegelwerk
  • sanitair
  • installatie

Hetzelfde geldt ook voor de afwerkingsproducten, zoals lijmen en kitten. U kiest bij ons dus altijd voor een scherpe prijs tegen een optimale service.

Badkamer verbouwen? Bel vandaag nog naar Nesto in Kalmthout!

Wilt u dat de vakmensen van Nesto in Kalmthout uw badkamer verbouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies. U kunt ons bereiken via (+31) 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Of kom eens langs in onze winkel nabij Kalmthout. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 1900 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur

Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid. Om deze reden biedt onze winkel in Kalmhout badkamers die voor iedereen betaalbaar zijn.

Offerte aanvraag