Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Het bedrijf dat badkamerrenovaties in Kapellen uitvoert

Voor een deskundige badkamer renovatie kunt u terecht bij Nesto Sanitair vlakbij Kapellen. Wij zijn dé badkamerspecialist in de regio Kapellen. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een echte sanitairspecialist voor onder andere badkamer verbouwing in Kapellen, maar ook in andere plaatsen in België en Nederland. Wij garanderen u altijd een compleet servicepakket en een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij voor een nieuwe badkamer een aantrekkelijke prijs.

Veel mogelijkheden

Sanitair KapellenAls u Nesto Sanitair inhuurt voor een badkamer inrichting bij Kapellen dan bieden wij u veel mogelijkheden. Wanneer u onze winkel bezoekt, zult u er al snel achter komen dat wij over een breed assortiment van producten van toonaangevende merken beschikken. Hiermee kunnen wij uw ideale badkamer installeren. Als gerenommeerd bedrijf werken wij enkel met echte vakmensen. Zij beschikken over een ruime ervaring en kunnen alle werkzaamheden op het gebied van een badkamer verbouwen dan ook uitstekend uitvoeren.

Aanbieding sanitair

Wij zijn een DEKRA gecertificeerd bedrijf dat vooral bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als u op zoek bent naar een goede badkamer aanbieding dan vindt u deze al snel bij ons. Wanneer u een bezoekje brengt aan onze winkel, krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen. Deze helpt u bij het vinden van de juiste sanitaire producten. Hij of zij voorziet u van een deskundig advies op maat. U kunt hier altijd bij terecht voor meer vragen en informatie.

Sanitair dat jarenlang meegaat

Bij Nesto bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. Wij bieden u dan ook een goedkope badkamer die jarenlang meegaat. Als u een badkamer bij ons koopt dan is dit een totaalpakket. Dit houdt in dat wij niet alleen uw nieuwe sanitair leveren, maar ook uw nieuwe badkamer installeren. Hierbij bieden wij u de service die u van ons verwacht. Zo voeren onze vakmannen deze verbouwing binnen slechts vijf werkdagen uit.

Benieuwd naar het aanbod bij Nesto dichtbij Kapellen? Bezoek ons nu!

Benieuwd naar de badkamers van Nesto bij Kapellen? Breng dan snel eens een bezoekje aan onze winkel nabij Kapellen. Wij zijn op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag vaan 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

U kunt ons bereiken door te bellen naar (+31) 0164-630242 of mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl. Aangezien wij mooie badkamers willen aanbieden voor iedereen, hebben wij een badkamer voor ieder budget. Bekijk ons ruime aanbod in onze winkel dichtbij Kapellen.

Offerte aanvraag