Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind snel een nieuwe badkamer in Middelburg

Voor een nieuwe badkamer gaat u naar Nesto vlakbij Middelburg. Bij ons bent u helemaal op de juiste plek voor een goedkope badkamer van een hoogwaardige kwaliteit. In onze winkel nabij Middelburg vindt u alles voor een complete badkamer inrichting. Dit zijn producten van een gerenommeerde merken en een hoge kwaliteit.

Een complete badkamer renovatie

Sanitair MiddelburgBij Nesto nabij Middelburg treft u altijd wel een goede badkamer aanbieding. Bij ons kunt u al een compleet ingerichte douche aanschaffen tegen een lage prijs. Wij hanteren namelijk dezelfde lagen prijzen als bouwmarkten en dumpzaken. Het enige verschil is echter dat wij ook uw oude badkamer verbouwen en uw nieuwe installeren. Wij zorgen dus niet alleen voor de leveringen, maar kunnen ook uw badkamer installeren. Het duurt maximaal vijf werkdagen voordat wij uw nieuwe sanitair hebben gemonteerd en u dus kunt genieten van uw droombadkamer.

Altijd wel een aantrekkelijke aanbieding

In onze winkel nabij Middelburg treft u altijd wel een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair. Als u dit bij ons aanschaft dan bieden wij u een all-in-prijs. Hierbij doen wij geen concessies. U weet dus van tevoren al wat u van ons kunt verwachten. Deze all-in-prijs is inclusief de levering, montage en installatie van uw nieuwe sanitair. Onze vakmannen voeren dan tal van werkzaamheden voor u uit. U kunt hierbij onder meer denken aan:

  • het uitvoeren van sloopwerkzaamheden
  • het plaatsen van tegels
  • lijmen
  • kitten
  • het monteren en installeren van het sanitair.

Wij zijn een officieel dealer van echte kwaliteitsproducten. Daarnaast bieden wij u ook nog eens de service die u van een echte vakspecialist mag verwachten. Wij geven u dan ook vijf jaar garantie op uw aankoop en op de montage van het sanitair.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom snel langs bij Nesto nabij Middelburg

Benieuwd naar ons aanbod in de buurt van Middelburg? Kom dan snel eens langs in onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Vang 7 in Halsteren. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Verder is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze adviseurs. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd even bellen of mailen naar 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Wij vinden het belangrijk om betaalbare producten te bieden van een topkwaliteit. Bij Nesto vlakbij Middelburg vindt u dan ook kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs.

Offerte aanvraag