Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Op zoek naar een goede badkamer in Roosendaal?

Voor een goede badkamer aanbieding kunt u terecht bij Nesto vlakbij Roosendaal. Wij staan al jarenlang bekend als dé badkamerspecialist in de regio Roosendaal. Bij ons vindt u alles voor een nieuwe badkamer. Wij bieden u een complete badkamer inrichting tegen een vaste prijs. Benieuwd geworden? Kom dan snel eens langs in onze winkel in de buurt van Roosendaal!

Een gecertificeerd bedrijf en een goede service

Sanitair RoosendaalWij zijn een DEKRA gecertificeerd bedrijf en staan bekend om onze perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer dan kunt u dan ook uitstekend bij ons terecht. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en het bieden van een goede service. Als u onze winkel bezoekt dan zult u dit al direct merken. Zo krijgt u van ons een vaste contactpersoon toegewezen. Deze persoon vormt uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij of zij voorziet u van een deskundig advies op maat. Bij deze persoon kunt u altijd terecht voor vragen of meer informatie over een product.

Binnen vijf dagen een nieuwe badkamer

Als u uw keuze heeft gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe sanitair geleverd en geïnstalleerd wordt. Onze vakmannen kunnen namelijk uw nieuwe badkamer installeren. Wij bieden u hiervoor een all-in prijs aan. Hierbij verzorgen wij alles, vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Uw nieuwe sanitair wordt dan geïnstalleerd door ons. Dit doen wij binnen een werkweek. Verder bieden wij u ook nog een garantie van vijf jaar. Deze garantie is geldig op het product en de montage.

Een complete badkamer renovatie

Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair dan vindt u deze al snel bij Nesto nabij Roosendaal. Wij bieden sanitair aan tegen lage prijzen. Deze prijzen zijn vergelijkbaar met die in bouwmarkten en dumpwinkels. Het enige verschil is echter dat wij niet alleen uw bestelling leveren, maar ook zorgen voor de installatie ervan. Voor een lage prijs kunnen wij uw:

Op zoek naar betaalbaar sanitair in Roosendaal?
Kom snel bij ons langs!

Op zoek naar een goedkope badkamer en bent u benieuwd naar ons aanbod in de regio Roosendaal? Kom dan snel eens langs bij onze winkel. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor het maken van een persoonlijke afspraak kunt u altijd even bellen of mailen naar 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Bij Nesto nabij Roosendaal kiest u altijd voor een eerlijke prijs tegen een optimale service.

Offerte aanvraag