Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind een goedkope badkamer in Sint-Niklaas

Voor een goedkope badkamer van hoogstaande kwaliteit gaat u naar Nesto in Sint-Niklaas. Wij zijn dé specialist in Sint-Niklaas op het gebied van badkamers. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor een complete badkamer inrichting en badkamer renovatie. Wij verzorgen niet alleen de levering, maar ook de installatie en verbouwing.

Een ruime keuze in sanitair

Sanitair Sint-NiklaasWilt u uw badkamer verbouwen? Dan doen onze vakmannen dit voor u. Als u ons inschakelt voor hulp dan bent u verzekerd van een absolute kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Als wij uw nieuwe badkamer installeren dan bieden wij u een totaalpakket aan services en zorgen wij ervoor dat het resultaat geheel naar uw wens is. Wij creëren dan ook uw droombadkamer. Als professioneel bedrijf bij Sint-Niklaas beschikken wij over een ruim netwerk. Wij werken samen met diverse leveranciers van sanitair en hierdoor heeft u bij ons dan ook een ruime keuze. Als het product van uw wensen niet op onze lijst staat dan hoeft u dit enkel aan een van onze adviseurs door te geven. Wij bestellen dit product dan voor u.

Een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

Nesto bij Sint-Niklaas staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn een DEKRA gecertificeerd bedrijf en bieden u dan ook producten van een topkwaliteit. Wanneer u dus op zoek bent naar een goede badkamer aanbieding van een topkwaliteit kunt u prima bij ons terecht. Als u onze winkel bezoekt, krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen. Deze persoon vormt u vaste aanspreekpunt en helpt u bij de badkamer inrichting. Hier kunt u altijd bij terecht voor meer vragen of een advies op maat.

Profiteer van lage all-in-prijzen

Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden tegen een betaalbare prijs. Om deze reden bieden wij badkamers aan tegen dezelfde lage prijzen die bouwmarkten en dumpzaken hanteren. Het enige verschil is dat wij ook uw badkamer installeren. Wij hanteren all-in-prijzen. Deze prijzen zijn inclusief:

  • het sanitair
  • de installatie
  • het tegelwerk
  • de sloopwerkzaamheden
  • lijmen en kitten.

Dankzij onze all-in prijs bent u dus in een keer klaar.

Wilt u Nesto in de regio van Sint-Niklaas bezoeken? Kom langs!

Wilt u onze winkel nabij Sint-Niklaas eens bezoeken? Dan bent u van harte welkom! Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Verder kunt u ons ook altijd even bellen of mailen voor een advies of een vraag over een aanbieding van sanitair.

Wij zijn bereikbaar via (+31) 0164-630242 of mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl. Wij willen mooie badkamers aanbieden aan iedereen. Bij Nesto in Sint-Niklaas kiest u dan ook altijd voor een eerlijke prijs en een optimale service.

Offerte aanvraag