Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Steenbergen?

Bij Nesto in de regio Steenbergen vindt u een nieuwe badkamer tegen een eerlijke prijs. In onze winkel bent u op de juiste plek voor een betaalbare, goedkope badkamer van een hoge kwaliteit. Wij staan al jarenlang bekend als dé badkamerspecialist in de regio Steenbergen en beschikken enkel over een assortiment met kwaliteitsproducten.

Een complete badkamer renovatie

Sanitair SteenbergenIn onze winkel nabij Steenbergen treft u alles voor een complete badkamer inrichting. Dit zijn kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Als u in onze winkel rondkijkt dan vindt u al snel een aantrekkelijke badkamer aanbieding. Het hele jaar door hanteren wij de scherpste prijs. Ons assortiment bestaat uit een ruime collectie van scherp geprijsd sanitair en complete badkamers van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons ook nog eens profiteren van een goede service. Als u nieuw sanitair bij ons aanschaft dan hanteren wij een all-in prijs. Deze prijs is inclusief de levering, montage en installatie van uw nieuwe badkamer. Hierin doen wij geen concessies en u weet dus van tevoren wat voor bedrag u bij ons betaalt. Onze vakmannen voeren dan tal van werkzaamheden voor u uit. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

Wij willen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe sanitair. Om deze reden zorgen onze vakmannen ervoor dat zij binnen vijf werkdagen uw nieuwe badkamer installeren. U zit dus niet lang in de rotzooi en kunt al snel gebruikmaken van uw nieuwe sanitair.

Een garantie van maar liefst vijf jaar

Wij geven u altijd een garantie van vijf jaar. Deze garantie geldt zowel voor het product als op de montage. Als u hier meer over wilt weten dan geeft een van onze adviseurs u graag een uitgebreide uitleg hierover.

Benieuwd naar ons aanbod in Steenbergen? Kom snel langs!

Bent u benieuwd naar onze badkamer aanbieding in de buurt van Steenbergen? Kom dan snel eens langs bij onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Vang 7 in Halsteren. Onze winkel nabij Steenbergen is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Verder kunt u ook een persoonlijke afspraak met ons maken voor een advies op maat. Wij zijn bereikbaar via 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden hanteert Nesto in de regio Steenbergen als eerlijke en transparantie prijzen.

Offerte aanvraag