Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind snel een nieuwe badkamer in Willemstad

Bij Nesto in de regio Willemstad vindt u al snel een nieuwe badkamer van een hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij ons vindt u namelijk alles op het gebied van een complete badkamer inrichting. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan snel eens langs in onze winkel in Willemstad en laat u verrassen.

Eén vast aanspreekpunt

Sanitair WillemstadAls DEKRA gecertificeerd bedrijf staan wij bekend om onze perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een aantrekkelijke badkamer aanbieding kunt u dan ook uitstekend bij ons terecht. Wij zijn dé badkamerspecialist in de regio Willemstad en wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid. Tijdens een bezoekje aan onze winkel zult u al snel merken dat wij u graag een goede service bieden. Zo wijzen wij u een vaste contactpersoon toe, welke uw persoonlijke aanspreekpunt wordt. Bij deze persoon kunt u altijd terecht voor vragen of informatie over een product.

Eén prijs voor de levering en installatie

Heeft u een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair gezien? Dan kunnen wij dit voor u leveren en installeren. Wij kunnen namelijk uw oude badkamer verbouwen en uw nieuwe badkamer installeren. Voor deze complete badkamer renovatie bieden wij u een all-in-prijs aan, waarbij alles wordt verzorgd; vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Daarnaast bieden wij u dan ook nog een garantie van maar liefst vijf jaar. Deze garantie is geldig op het product en de montage.

Sanitair van een hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Nesto nabij Willemstad biedt sanitair aan tegen lage prijzen. Deze prijzen zijn te vergelijken met die van bouwmarkten en dumpzaken. Het enige verschil is dat wij uw nieuwe badkamer ook nog eens installeren. Voor een betaalbare prijs:

  • Brengen wij tegels aan
  • Monteren wij het sanitair
  • Voeren we kit- en lijmwerkzaamheden uit.

Benieuwd naar ons aanbod in Willemstad? Kom nu langs!

Wilt u een goedkope badkamer aanschaffen in onze winkel nabij Willemstad? Kom dan snel bij ons langs voor meer informatie. Wij zijn op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ook altijd even een afspraak met ons maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0164-630242 of stuur een mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl. Als u een nieuwe badkamer bij onze winkel vlak bij Willemstad aanschaft, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen vijf dagen is geïnstalleerd.

Offerte aanvraag