Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Op zoek naar een badkamer in Wuustwezel?

Voor een complete badkamer inrichting kunt u terecht bij Nesto nabij Wuustwezel. Al jarenlang zijn wij dé badkamerspecialist vlak bij Wuustwezel. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor een complete badkamer inrichting en badkamer renovatie. Wij verzorgen niet alleen de levering, maar zorgen daarnaast ook voor de verbouwing en installatie.

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

sanitair WuustwezelWij staan al jarenlang bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als DEKRA gecertificeerd bedrijf bieden wij u enkel producten aan van een topkwaliteit. Als u dus op zoek bent naar een goede aanbieding voor sanitair kunt u uitstekend bij ons terecht. Wanneer u een bezoekje brengt aan onze winkel, krijgt u een contactpersoon toegewezen. Deze adviseur vormt dan uw vaste aanspreekpunt en helpt u bij het vinden van een nieuwe badkamer. U krijgt dan een uitgebreid advies op maat.

Alleen maar scherpe prijzen

Onze vakmannen kunnen uw badkamer verbouwen en deze voorzien van nieuw sanitair. Wanneer u ons inhuurt voor hulp dan bent u verzekerd van een zeer scherpe prijs tegen een hoogwaardige kwaliteit. Wij werken enkel met ervaren vakmannen. Als zij uw nieuwe badkamer installeren dan doen zij dit snel en deskundig. Zo zorgen zij ervoor dat deze binnen vijf werkdagen is geïnstalleerd. Dit betekent dus dat u niet lang in de rommel zit.

Altijd het product van uw voorkeur

Nesto bij Wuustwezel is een professioneel bedrijf dat over een ruim netwerk beschikt. Wij werken samen met tal van leveranciers en bieden u dan ook een uitgebreid assortiment. Als het product van uw voorkeur niet in onze winkel ligt dan kunt u dit aan een van onze adviseurs doorgeven. Deze bestelt het product dan alsnog voor u.

Alleen maar lage prijzen

Als dé badkamerspecialist van Wuustwezel vinden wij het erg belangrijk om een goede service te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons vindt u dan ook altijd wel een goede badkamer aanbieding. Wij bieden namelijk badkamers tegen dezelfde lage prijzen die bouwmarkten en dumpzaken hanteren.

Langskomen bij Nesto nabij Wuustwezel? Doe dat vandaag nog!

Wilt u langskomen in onze winkel vlak bij Wuustwezel? Doe dit dan vandaag nog! U bent van harte welkom. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag open van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor vragen kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar via (+31) 0164 630242 of mail naar info@nestohollandtegelwerken.nl. Aangezien wij lage prijzen hanteren, vindt u bij Nesto in de buurt van Wuustwezel al snel een prachtige en goedkope badkamer van een hoge kwaliteit

Offerte aanvraag