Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind snel een nieuwe badkamer in Zierikzee

Op zoek naar een nieuwe badkamer in de regio Zierikzee? Ga dan naar Nesto. Bij ons bent u namelijk op de juiste plek voor een goedkope badkamer van een topkwaliteit. In onze winkel nabij Zierikzee vindt u alles voor een complete badkamer inrichting. U treft hier enkel producten van gerenommeerde merken en een hoge kwaliteit.

Aantrekkelijke aanbieding voor sanitair

Sanitair ZierikzeeIn onze winkel nabij Zierikzee treft u altijd wel een aantrekkelijke badkamer aanbieding. Als u nieuw sanitair bij ons koopt dan bieden wij u hiervoor een all-in-prijs. Hierbij doen wij geen concessies. Bij ons weet u van tevoren dus wat u kunt verwachten. Deze al-in-prijs is inclusief de levering, montage en installatie van uw nieuwe sanitair. Wij voeren dan tal van werkzaamheden voor u uit. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • het uitvoeren van sloopwerkzaamheden
  • het plaatsen van tegels
  • lijmen
  • kitten
  • het installeren van uw nieuwe sanitair

Uw droombadkamer binnen vijf dagen

Wij zijn een officieel dealer van kwaliteitsproducten van topmerken. Verder bieden wij u ook nog eens dé service die u van ons, als echte vakspecialist, mag verwachten. Daarnaast geven wij u ook nog eens vijf jaar garantie op uw aankoop en op de montage van het sanitair. Nesto nabij Zierikzee hanteert dezelfde lage prijzen als die van bouwmarkten en dumpzaken. Bij ons vindt u dus altijd wel een goede badkamer aanbieding. Als wij uw oude badkamer verbouwen en uw nieuwe badkamer installeren dan duurt dit maximaal vijf werkdagen. U kunt dus al snel genieten van uw nieuwe droombadkamer.

Op zoek naar een goedkope badkamer in Zierikzee? Kom langs!

Op zoek naar een goedkope badkamer nabij Zierikzee? Kom dan snel eens langs in onze winkel. U vindt ons aan de Vang 7 in Halsteren. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u ook altijd even een afspraak maken met een van onze adviseurs. U kunt hier met al uw vragen terecht op het gebied van een badkamer renovatie. U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen naar 0164-630242 en info@nestohollandtegelwerken.nl. Als servicegericht bedrijf vinden wij het belangrijk om producten te bieden die voor iedereen betaalbaar zijn. Om deze reden vindt u bij onze winkel in de regio Zierikzee dan ook kwaliteitsproducten tegen een transparante en eerlijke prijs.

Offerte aanvraag