Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren Nesto Holland Tegelwerken - Halsteren

Vind snel een nieuwe badkamer in Zwijndrecht

Voor een nieuwe badkamer kunt u uitstekend terecht bij Nesto vlak bij Zwijndrecht. Wij zijn al jarenlang dé badkamerspecialist in de regio Zwijndrecht. U vindt bij ons een complete badkamer inrichting. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een badkamer renovatie. Onze vakmannen verzorgen namelijk niet alleen de levering, maar kunnen ook uw badkamer verbouwen.

U bent verzekerd van een scherpe prijs en een goede kwaliteit

sanitair ZwijndrechtAls u onze winkel nabij Zwijndrecht bezoekt en hier een nieuwe badkamer aanschaft, dan kunnen wij ook uw badkamer installeren. Wanneer u ons inschakelt voor hulp dan bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit. Wij werken alleen met ervaren vakmannen die oog hebben voor detail. Als zij uw nieuwe sanitair installeren dan doen zij dit zeer vakkundig en snel. Zo zijn zij niet langer dan vijf werkdagen bezig met de installatie. U kunt dus al snel genieten van uw nieuwe sanitair.

Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Nesto staat al jarenlang bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn een DEKRA gecertificeerd bedrijf en wij bieden u alleen producten van een topkwaliteit aan. Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke aanbieding voor sanitair dan kunt u hiervoor uitstekend terecht in onze winkel. U krijgt hier een contactpersoon toegewezen. Deze persoon is uw vaste aanspreekpunt. Hier kunt u terecht voor vragen of informatie.

Dé badkamerspecialist

Wij zijn dé badkamerspecialist in de regio Zwijndrecht. Wij vinden het altijd erg belangrijk om een goede service te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons kunt u dan ook altijd profiteren van een goede badkamer aanbieding. In onze winkel treft u namelijk enkel badkamers tegen dezelfde lage prijzen als u die vindt in bouwmarkten of dumpwinkels. Het enige verschil is dat wij de badkamers ook nog eens zelf leveren en installeren.

Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek ons snel vlak bij Zwijndrecht!

Op zoek naar een goedkope badkamer in de buurt van Zwijndrecht? Kom dan snel eens langs in onze winkel en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. U vindt ons aan de Vang 7 in Halsteren. U kunt ons altijd even mailen of bellen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via info@nestohollandtegelwerken.nl en 0164 630242. Wij hechten veel waarde aan een goede service en een aantrekkelijke prijs. Bij Nesto vlakbij Zwijndrecht vindt iedereen dan ook een betaalbare badkamer van een hoogwaardige kwaliteit.

Offerte aanvraag